De wereld staat al enige tijd op zijn kop en de invloed van Covid 19 mag duidelijk zijn. Bij Hageman werken we conform de richtlijnen van het RIVM. We doen meer dan dat als echt familiebedrijf letten we op elkaar. Als men klachten heeft blijft men thuis, hier zien we gezamenlijk op toe.

Hageman bezoeken tijdens Covid 19.

We werken met Microsoft teams om een videocall aan te gaan. Echter soms is een fysieke afspraak de meest efficiënte weg. U kunt bij binnenkomst uw handen desinfecteren. Daarnaast beschikken we over een ruime vergaderruimte. Hierin staat een grote vergadertafel, normaal geschikt voor 6 personen. In deze tijd voor maximaal 4 personen. Na iedere meeting wordt de vergadertafel gedesinfecteerd. We vragen uiteraard van tevoren aan u of u zelf geen klachten heeft.

Heeft u meer vragen hierover dan begrijpen we dat, neem dan gerust eens contact met ons op.

Meest recente berichten