LOGISTICS & WAREHOUSING

Op een strategisch gelegen A-locatie te Zwijndrecht, Zuid-Holland vindt u ons moderne Nederlandse magazijn met 7.500 palletplaatsen en 2.000 legbordstellingen. Elke werkdag om 08:00 uur openen we en tot 21:00 uur nemen we orders aan die we nog dezelfde dag verzenden. Transport over de weg verzorgen wij geheel in eigen beheer. Alle orders worden geautomatiseerd geplaatst met behulp van door onszelf ontwikkelde ‘plug-ins’ voor alle mogelijke webshopplatforms, zoals Magento, WordPress, Joomla!

value added packaging

Met wat voor verpakking verrast u uw klanten? Wat kan de toegevoegde waarde van een verpakking zijn? Of denkt u aan duurzame verpakkingen? En wat mag het kosten? Ook op dit terrein zijn wij denkers en doeners. Ons eigen verpakkingsteam van 50 medewerkers stelt in no-time verschillende losse onderdelen samen tot een perfecte verpakking, display of ander point-of-sale materiaal.

Logistics

Opslag en transport vormen de basis van onze logistieke dienstverlening. Het inspelen op de wensen en behoeftes van onze nationale en internationale klanten is een continu proces. Onze vervolgactiviteiten zijn in de loop der jaren steeds verder uitgebreid.Ook retourverwerking (RMA) als het ophalen, reinigen en repareren, ompakken, opslaan, opnieuw distribueren van (seizoensgebonden) artikelen en point-of-sale materialen behoort alweer jaren tot ons takenpakket.

Opslagcondities

Verschillende goederen vragen hun eigen opslagcondities. Wij zijn hier ons volledig van bewust. Houdbaarheidsdata, temperatuur en HACCP-gerelateerde omstandigheden vereisen strenge bewaking door een feilloos voorraadbeheersysteem.Transport verrichten we met ons eigen wagenpark met bedrijfswagens voor elk type transport. Voor zowel volledige routes, spoedbestellingen als evenementendistributie,bieden wij mogelijkheden voor pallet- en collovervoer. In piekperioden zijn wij in staat onze capaciteit flexibel aan te vullen. Wij verkopen nooit ‘nee’.

retourwerwerking (rma)

De wijze waarop uw bedrijf retouren afhandelt, ziet u direct terug in de klanttevredenheid. Om die reden behoort retourverwerking tot de kern van onze serviceketen. Wij verzorgen de slagvaardige communicatie met uw klant evenals de spoedige terugbetaling.Wij verwerken en boeken retour artikelen direct in. U ziet real-time de status van deze voorraden. Onderverdeeld in: geschikt voor hergebruik, geschikt te maken hergebruik en niet geschikt voor hergebruik.Middels deze informatie kunt u oorzaken van retourzendingen concreet analyseren en deze vervolgens voorkomen.

Benieuwd naar onze logistieke oplossingen?