Barry Callebaut is de grootste chocoladefabrikant ter wereld. Het bedrijf werd opgericht via een fusie tussen de Belgische onderneming Callebaut en het Franse Cacao Barry. Het is nu gevestigd in Zürich, Zwitserland, en is actief in dertig landen wereldwijd.
Naast de vele consumenten merken die het bedrijf in haar bezit heeft, is de productie en verspreiding van grondstoffen en halffabricaten op gebied van cacao nog steeds core business van het bedrijf.
Weinig consumenten staan er bij het bestellen van een dame blanche in een willekeurig restaurant bij stil dat in 9 van de 10 gevallen de chocolade saus wordt bereidt met cacao korrels van Barry Callebaut. En zo zijn er vele cacao / chocolade varianten die daar vandaan komen.
Als er nieuwe smaken of producten voor die markt geïntroduceerd worden komt Hageman als leverancier om de hoek kijken. Direct mailingen, proefpakketten of specifieke bestellingen worden vanuit de verschillende Hageman vestigingen voorbereid en gedistribueerd door geheel west Europa.
Meer weten?
Wilt u meer weten over onze unieke services en oplossingen voor uw klanten. Wij zijn “the team behind your team”. U geniet zorgeloos van een succesvolle uitbesteding en wij voeren de regie en operatie. Neem contact met ons op voor een aangenaam gesprek en/of een rondleiding door onze organisatie. U bent van harte welkom!